20 godina s Vama...

Jaki d.o.o.

Omorika 25, Zagreb Ured (nije show-room)
Tel. 01 2864 600
info@smeg.hr

Tvrtka JAKI d.o.o. osnovana je 1992. godine te se vremenom njena djelatnost zadržala na pružanju usluga i prodaji na području bijele tehnike.
Na tom području odlučili smo se specijalizirati, te smo se opredijelili za aparate tvrtke SMEG.

Naše opredjeljenje za tvrtku SMEG rezultiralo je prvenstveno iz činjenice što smo u tvrtki SMEG prepoznali iznimnu kvalitetu i dizajn njihovih proizvoda koji su im omogućili plasman širom svijeta.

Uz prodaju i servis SMEG kućanskih aparata, tvrtka JAKI d.o.o. je direktni uvoznik rezervnih dijelova za sve SMEG kućanske aparate što kupcima daje dodatnu sigurnost i garanciju pri nabavi rezervnih dijelova.

Svojim 10-godišnjim radom i zalaganjem u prodaji i na održavanju SMEG kućanskih aparata samo na području grada Zagreba stekli smo nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika naših usluga.

Većina njih se pri ponovnoj kupnji novih aparata zbog povjerenja obraća upravo nama.

I zbog toga, kako bi postojećim, ali i budućim korisnicima omogućili brz i jednostavan pregled i kupnju svih aparata tvrtke Smeg koji su dostupni na tržištu, odlučili smo se za pokretanje specijalizirane internet trgovine SMEG kućanskih aparata.

Na našoj stranici www.smeg.hr omogućujemo Vam upoznavanje preko 800 vrhunski dizajniranih artikala tvrtke SMEG (hladnjaka, perilica posuđa, ploča za kuhanje, caffee-aparata, mikrovalnih pećnica, slavina, sudopera, napa...) te predstavljamo čitavu paletu profesionalnih i specijaliziranih sredstava za čišćenje i održavanje Vaših aprata.

JAKI d.o.o.
Prodaja i servis
SMEG kućanskih aparata